LUNCH / MENU DESCHAMPS
A LA CARTE
Vanaf december zijn wij op de vrijdag weer geopend voor de lunch.
Ontvangst tussen 12.00 en 14.00 uur
Einde Lunch 17.00 uur
Tijdens de Lunch voeren wij dezelfde kaart als s'avonds maar begint het Menu s'middags bij 3 gangen a 60,00
Bij het samenstellen van de a la carte gerechten en het menu Deschamps wordt voortdurend ingespeeld op seizoen- en streekgebonden producten.
Vernoemd naar onze chef-kok Huub van der Velden, is een verrassend markt menu geserveerd vanaf vier gangen. Het menu, aangevuld met amuses, geven tezamen een uitstekende indruk van de diversiteit aan smaken die onze keuken rijk is. Het menu wisselt voortdurend van samenstelling gelet op het aanbod op de markt.
(Indien u binnen het menu het dessert vervangt voor kaas rekenen wij een supplement van 7,00)
Menu Deschamps 4 gangen Vegetarisch 80,00
* Wij serveren geen vegan menu
Bij het Menu Deschamps of a la Carte kunnen wij voor de liefhebber wij een passend wijnarrangement schenken.
MENU DESCHAMPS
Het Menu is vernoemd naar onze chef-kok Huub van der Velden. De combinatie van de verschillende gerechten geven een uitstekende indruk van de diversiteit aan smaken en technieken die onze keuken rijk is. Het menu wisselt voortdurend van samenstelling gelet op het aanbod op de markt van seizoen producten.
Amuse
Rosbief van Veluws Lam 25
Rosbief van dry rub Veluws lamsbout / paté van lam en Speck di Asiago /
romesco van gegrilde paprika, cevenne ui en amandel / structuur van Ajo Blanco / krokant van "Frieslander" aardappel en olijven crumble
Zeeduivel 25/38
Geroosterde zeeduivel waarna gegratineerd / Zeeuwse lamsoren / rijstkrokant / gel van gember / saus van fenegriek
Dumpling 25/35 * 5 gangen
Dumpling met Hollandse bloemkool en kappertjes / tartaar van voorjaarsbiet / jus van limoenblad en een vleugje kokos
Coquille St. Jacques 25 ** 6 gangen
Gebakken coquille / Italiaans spek “Guanciale”
stamppot van raapstelen / /structuur van sjalot en groente jus
Zeeuwse kokkels / saus van kokkelnage
Gemarineerde eendenlever 28 *** 7 gangen
Gemarineerde eendenlever / krokant van brickdeeg en kaneelfruit
crème van dadel, vijg en sinaasappel / kweepeer
Carrillada Iberico 35
Gestoofde Iberico wang / asperge van de Brabantse Wal / jus van Baskische tomaat / structuur van doperwt / raviolo met kurkuma en Epoisses / daslook
- Supplement gebakken eendenlever 15
Dessert Deschamps 12
Gemarineerde Lambada aardbeien / open mergpijpje met brandewijn en rabarber / marshmallow van Ceylon kaneel
yoghurt ijs met vlierbloesem en roze peper / bonbon van geitenkaas, tamarillo tomaat en Madagaskar zwarte peper
of
Koffie met Friandises 12
Chocolade Dessert 19
Ijs van Giandua chocolade en kokos / bonbon van witte chocolade en cassia / schuim van koffie met creme pattisier / nougatine crumble
mousse van gember en pure chocolade / rum baba
Chocolade i.p.v. Dessert Deschamps supplement 7
Kaas 19 **** 8 gangen
* Kaas i.p.v. dessert supplement 7
Per glas 9.....Superior 15
Per half glas 5.....Superior 8,50
Per 1/3 glas 3
4 Gangen 80
* wij serveren geen vegan menu
**Al onze gerechten kunnen meerdere allergenen bevatten. Indien u ergens allergisch voor bent verzoeken wij u dit vooraf aan ons kenbaar te maken.