GEACHTE GASTEN
Hieronder volgen de beschrijvingen van de gerechten van het Thuismenu voor 26 juni
Omdat er in veel bestellingen diverse gerechten zijn besteld sturen wij iedereen de beschrijvingen van alle gerechten.
Wij adviseren u de gerechten koel te bewaren en het ijs in de vriezer.
U hoeft dus alleen de beschrijvingen van de door u gekozen gerechten te volgen.
Succes met het bereiden van de gerechten.
Team Cheval Blanc

BLAD 2: VOORGERECHT
BLAD 3: VEGETARISCH VOORGERECHT
BLAD 4: HOOFDGERECHT VIS
BLAD 5: HOOFDGERECHT VLEES
BLAD 6: DESSERT
BLAD 7: BORRELBOX
BLAD 8: SCROPPINO

VOORGERECHT VIS : 
CEVICHE VAN ZEEBAARS IN TIGERMILK 

geroosterde gamba met chimichurri, structuur van tomaat, krokant van nori tempura

• VEGETARISCH VOORGERECHT 
  (KLEURCODE GROEN) 
HOOFDGERECHT VIS:
GEBAKKEN ZEEWOLF 

risotto/piave/groene kruiden, gebrande boswortel, saus van moutarde de meaux

HOOFDGERECHT VLEES: 
RENDANG VAN RUNDERWANG 

Gepofte basmati, groene asperge, creme van pinda, gepofte cevenne ui

•    DESSERT (KLEURCODE GEEL)  

Aarbeien parfait, lemoncurd marbre, amandel bonbon

BORREL BOX 2 PERSONEN

1- Joselito Iberico Pata Negra
2- Tapenade bol
3- Met dashi geïmpregneerde komkommer chunks
4- Gevogelte crème
5- Nurkse daslook boter
6- Smokehouse amandelen
7- Ciappe (krokant Italiaans plat brood met tijm en rozemarijn)
8- Zuurdesem brood

  • Bij Deluxe Box wordt het uitgebreid met gerookte Bawykov zalm en Zeeuwse oesters
SCROPPINO

Serveer advies:
Voor het beste drink resultaat haal je de scroppino 15 - 30 minuten voor gebruik uit de vriezer,
kneed de verpakking nog even goed door voordat je de scroppino uitschenkt.
Schenk de scroppino in een champagne flûte en serveer er eventueel een rietje bij, enjoy!