GEACHTE GASTEN
Hieronder volgen de beschrijvingen van de gerechten van het Thuismenu voor 26 juni
Omdat er in veel bestellingen diverse gerechten zijn besteld sturen wij iedereen de beschrijvingen van alle gerechten.
Wij adviseren u de gerechten koel te bewaren en het ijs in de vriezer.
U hoeft dus alleen de beschrijvingen van de door u gekozen gerechten te volgen.
Succes met het bereiden van de gerechten.
Team Cheval Blanc

BLAD 2: VOORGERECHT
BLAD 3: VEGETARISCH VOORGERECHT
BLAD 4: HOOFDGERECHT VIS
BLAD 5: HOOFDGERECHT VLEES
BLAD 6: DESSERT
BLAD 7: SCROPPINO

VOORGERECHT VIS (kleurcode zwart)
RILETTE VAN GEROOKTE MAKREEL   

**Rilette van gerookte makreel, salade van handgerolde cous cous en amandel, bavarois van zomer biet, verse augurk

  1. Beleg het midden van het bord met twee eetlepels salade van couscous
  2. Leg de bavarois van zomerbiet midden op de salade
  3. Maak de salade verder op met de rolletjes verse augurk en radijs
  4. Knip een ruim puntje van het spuitzakje met de rilette van makreel
  5. Vul de cilinder van brickdeeg aan beide kanten met de rilette
  6. Leg de gevulde cilinder boven op de salade (zie foto)
  7. Eet Smakelijk!
• VEGETARISCH VOORGERECHT 
  (kleurcode groen) 

**Salade couscous in krokante wonton, gemarineerde radijs, vloeibare tomaat, bavarois van zomerbietjes, structuur van hangop en groene kruiden

  1. Leg de bavarois van zomerbiet voorzichtig met een lepel in het midden van het bord
  2. Vul de krokante wontons met de salade van couscous en plaats deze links en rechts naast de bavarois van.
  3. Knip het puntje van het spuitzakje met hangop van groene kruiden en spuit minimaal 2 stipjes links en rechts naast de bavarois, zie foto
  4. Plaats voorzichtig met een theelepeltje de vloeibare tomaat, op het bord zoals op de foto
  5. Garneer het gerechtje met de radijs, zie foto Eet smakelijk
HOOFDGERECHT VIS (kleurcode blauw)
GEGRILDE ZEEBAARS  

**Gegrilde zeebaarsfilet, cannelloni van Chinese kool, falafel en saus van kreeft

  1. Zet het aluminiumbakje met daarin de gebakken Zeebaars, falafel en de cannelloni 5/8 minuten, zonder deksel, in de oven.
  2. Verwarm de saus in een pannetje maar niet laten koken.
  3. Leg de Cannelloni van Chinese kool rechts van het midden op het bord
  4. Leg schuin de zeebaars op de cannelloni maar wel dat de cannelloni nog gedeeltelijk zichtbaar is
  5. Leg de falafel bovenop de zeebaars
  6. Schep voorzichtig met een lepel de saus om het gerecht
  7. Tip! Zet de borden even in de oven (indien de borden daar geschikt voor zijn)
  8. Eet smakelijk!
HOOFDGERECHT VLEES (kleurcode rood)
LAM   

**Gestoofde lams procureur, krokante maisgries, gebrande mais, creme van doperwt, jus van lam en dragon

  1. Breng een pannetje water aan de kook en zet daarna het vuur laag. Leg het zakje met de crème van doperwt
  2. Verwarm de jus in een pannetje maar niet laten koken.
  3. Plaats het bakje met lam en de in de oven zonder deksel ongeveer 5/8 min
  4. Leg het lam op het midden van het bord en plaats de gebrande mais op het lam en leg de krokante maisgries er gestapeld naast (zie foto)
  5. Knip een klein puntje van het spuitzakje met de crème van doperwt en spuit stipjes op het bord, zie foto
  6. Schep met een lepel voorzichtig de jus rondom het gerecht.
  7. Tip! Zet de borden even in de oven (indien de borden daar geschikt voor zijn).
  8. Eetsmakelijk
•    DESSERT (kleurcode geel)  

**"Crepes Suzette"

  1. Zet het ovenbakje met de crêpes ongeveer 5 a 6 minuten in de oven met deksel, hoeft alleen warm gemaakt te worden
  2. Leg de warme crêpes dakpan gewijs in het midden van het bord.
  3. Schep uit het ovenbakje de warme saus over crêpes heen
  4. Schep een bol ijs en leg deze boven op de crêpes of ernaast
  5. Tip! Druppel eventueel een beetje Grand Marnier over het dessert heen
  6. Eet Smakelijk!
SCROPPINO

Serveer advies:
Voor het beste drink resultaat haal je de scroppino 15 - 30 minuten voor gebruik uit de vriezer,
kneed de verpakking nog even goed door voordat je de scroppino uitschenkt.
Schenk de scroppino in een champagne flûte en serveer er eventueel een rietje bij, enjoy!