CHEVAL BLANC @ HOME

CHEVAL BLANC@HOME CATERING BIJ U THUIS

Geeft u een feestje? Of komen er vrienden bij u eten? Heel gezellig, maar vaak ook veel werk.
Het team van Cheval Blanc kan u daarbij helpen en alles uit handen nemen!
Met ‘Cheval Blanc@Home’ bieden wij de mogelijkheid om bij u thuis een diner of walking dinner te verzorgen.

DINER

(1) Wij bereiden bij u thuis de meest heerlijke gerechten vanuit uw eigen keuken. Onze chef zal naar aanleiding van het aantal personen en het seizoen een voorstel doen van de gerechten die wij bij u thuis kunnen bereiden.
Daarna zal in onderling overleg het menu worden samengesteld.
Wij verzorgen diners vanaf 10 personen minimaal 3 gangen a 49,50 / 4 gangen 62,50 / 5 gangen 75,00 / 6 gangen 87,50 (menu’s zijn inclusief brood en amuse)

(2) Daarnaast verlenen onze gastvrouwen/heren een optimale service zodat wij ervoor zorgen dat u zelf niets hoeft te doen en dus ook heerlijk kunt genieten. Kosten voor personeel worden apart berekend. Het aantal koks en bediening is afhankelijk van het aantal personen en het aantal gangen.

(3) Zo bereiden wij het diner, zorgen voor een prachtig gedekte tafel, licht en geluid, bedienend personeel en alle verdere persoonlijke wensen voor een geslaagd diner.Naar wens regelen wij dus ook de aankleding van de tafel etc. Wij kunnen dit voor u inhuren tegen gereduceerde prijzen. De spullen worden op de dag van catering bezorgd en de volgende dag weer keurig opgehaald. Het dekken van de tafel en het vooraf alles klaarzetten regelen wij kosteloos voor u. Tevens zorgen wij ervoor dat uw keuken na de catering weer netjes en schoon wordt achtergelaten.

(4) Omdat wij al onze kosten apart aan u doorbereken stellen wij u in de gelegenheid om de inkoop van de drank/wijn en dergelijke zelf te verzorgen. Uiteraard schenkt en serveert onze gastvrouw/heer de drankjes wel voor u uit.
Indien gewenst kunnen wij de drank en/of de wijn ook voor u verzorgen.

WALKING DINNER

Een ideale manier om uw gasten te ontvangen bij u thuis in een losse en informele sfeer.
Verdeeld over de middag/avond serveert ons personeel kleine gerechtjes die handzaam en van onberispelijke kwaliteit zijn.
Dus geen lange tafels maar een informeel diner aan hoge tafels en leuke zithoekjes om optimaal te kunnen genieten van kleine gerechtjes. Nét even iets anders !

Wij verzorgen walking diners vanaf 20 personen. Tijdens een walking diner serveren wij (afhankelijk van het aantal personen) per 20 a 30 minuten een gerechtje. Deze worden door de bediening aan uw gasten die op dat moment lopen, staan of zitten uitgeserveerd.

Onze chef zal ook bij een walking diner u een voorstel doen van een aantal gerechten die wij, afhankelijk van het aantal personen en het seizoen, kunnen serveren.

De prijs voor een walking diner is afhankelijk van het aantal- en de door u gekozen gerechtjes.
De prijs zal gemiddeld rond de 50,00 euro per persoon liggen voor 5 gerechtjes.
De andere mogelijkheden en voorwaarden (zie punt 2, 3, en 4) zijn gelijk aan die van een diner.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op en wij maken geheel vrijblijvend een passende offerte voor uw diner of walking dinner!