LUNCH / MENU DESCHAMPS
A LA CARTE
Wij zijn op de vrijdag geopend voor de lunch.
Ontvangst tussen 12.00 en 14.00 uur
Einde Lunch 17.00 uur
Tijdens de Lunch voeren wij dezelfde kaart als s'avonds maar begint het Menu s'middags bij 3 gangen a 60,00
4 gangen Kingfish / Zeeduivel / Runderlende / Dessert
5 gangen + Biet & Eekhoorntjesbrood
6 gangen + Kalfswang
7 gangen + Gemarineerde eendenlever
8 gangen + Kaas
9 gangen + Koffie Friandises
Bij het samenstellen van de a la carte gerechten en het menu Deschamps wordt voortdurend ingespeeld op seizoen- en streekgebonden producten.
Vernoemd naar onze chef-kok Huub van der Velden, is een verrassend markt menu geserveerd vanaf vier gangen. Het menu, aangevuld met amuses, geven tezamen een uitstekende indruk van de diversiteit aan smaken die onze keuken rijk is. Het menu wisselt voortdurend van samenstelling gelet op het aanbod op de markt.
(Indien u binnen het menu het dessert vervangt voor kaas rekenen wij een supplement van 7,00)
Menu Deschamps 4 gangen Vegetarisch 80,00
* Wij serveren geen vegan menu
Bij het Menu Deschamps of a la Carte kunnen wij voor de liefhebber wij een passend wijnarrangement schenken.
Indien u zelf een fles wijn mee wilt nemen dan rekenen wij 35 euro aan kurkengeld per fles.
MENU DESCHAMPS
Het Menu is vernoemd naar onze chef-kok Huub van der Velden. De combinatie van de verschillende gerechten geven een uitstekende indruk van de diversiteit aan smaken en technieken die onze keuken rijk is. Het menu wisselt voortdurend van samenstelling gelet op het aanbod op de markt van seizoen producten.
Kingfish, Paling en Langoustine 25
Mousse van langoustine / taco van kikkererwt / rilette van kingfish / gerookte Oosterschelde paling / Granny Smith / landkaviaar
Zeeduivel 25/38
Geroosterde zeeduivel / groenten empanada / curry van tomaat / gepofte koolrabi / saus van fenegriek
Biet & Eekhoorntjesbrood 25 * 5 gangen
Tartaar van chioggiabiet / gebakken eekhoorntjesbrood / falafel met wilde gamba / krokant van truffelaardappel / crème van gegrilde aubergine / hangop met Jabara
Kalfswang 28/38 ** 6 gangen
Gebraiseerde kalfswang / zoete aardappel / Guanciale / croutons van kalfszwezerik / Roscoff ui / kalfsjus
Gemarineerde eendenlever 28 *** 7 gangen
Spekkoek van Hokkaido pompoen en koffie / structuur van peer / pompoenpitolie
Runderlende 35
Gegrilde Grainfed runderlende / gekonfijte iberico procureur / hutspot van gele peen en Zwolse mosterd / Cavalo Nero / gerookte spruitjes / jus van laurier
- Supplement gebakken eendenlever 15
Dessert Deschamps 12
Gekonfijte ananas / boomtomaat / roomijs van valse kaneel en muscovado / kokostruffel / rijst krokant / mousse van Kaffirlimoen
waterijs van ananas
of
Koffie met Friandises 12
Chocolade Dessert 19
“Hazelino” van chocolade / Amarene chocolade truffel / chocolade zoen met arretjescake / Frangelico chocolade ganache / ruby stracciatella roomijs
- Chocolade i.p.v. Dessert Deschamps supplement 7
Kaas 19 **** 8 gangen
* Kaas i.p.v. dessert supplement 7
Per glas 9.....Superior 15
Per half glas 5.....Superior 8,50
Per 1/3 glas 3
4 Gangen 80
* wij serveren geen vegan menu
**Al onze gerechten kunnen meerdere allergenen bevatten. Indien u ergens allergisch voor bent verzoeken wij u dit vooraf aan ons kenbaar te maken.