LUNCH / MENU DESCHAMPS
A LA CARTE
Wegens een tekort aan personeel zijn wij voorlopig voor de luch gesloten.
Ontvangst tussen 12.00 en 14.00 uur
Einde Lunch 17.00 uur
Tijdens de Lunch voeren wij dezelfde kaart als s'avonds maar begint het Menu s'middags bij 3 gangen a 55,00
Bij het samenstellen van de a la carte gerechten en het menu Deschamps wordt voortdurend ingespeeld op seizoen- en streekgebonden producten.
Vernoemd naar onze chef-kok Huub van der Velden, is een verrassend markt menu geserveerd vanaf vier gangen. Het menu, aangevuld met amuses, geven tezamen een uitstekende indruk van de diversiteit aan smaken die onze keuken rijk is. Het menu wisselt voortdurend van samenstelling gelet op het aanbod op de markt.
(Indien u binnen het menu het dessert vervangt voor kaas rekenen wij een supplement van 7,00)
Menu Deschamps 4 gangen Vegetarisch 75,00
* Wij serveren geen vegan menu
Bij het Menu Deschamps of a la Carte kunnen wij voor de liefhebber wij een passend wijnarrangement schenken.
MENU DESCHAMPS
Het Menu is vernoemd naar onze chef-kok Huub van der Velden. De combinatie van de verschillende gerechten geven een uitstekende indruk van de diversiteit aan smaken en technieken die onze keuken rijk is. Het menu wisselt voortdurend van samenstelling gelet op het aanbod op de markt van seizoen producten.
Eend 25
Cannelloni van knolselderij en confit de canard
Zacht gegaarde wilde eendenborst met Ras el Hanoud
geroosterde witlof / landkaviaar / rode grapefruit
dressing van Pineaux des Charentes
Scholfilet & Paling 25/35
Geroosterde terrine van scholfilet en gerookte wilde Oosterschelde paling zoetzuur van komkommer en dille / saus van paling
Cepes / Eekhoorntjesbrood 25/35 * 5 gangen
Gebakken cepes / empanada’s van Hokkai pompoen / gerookte amandelen / gebakken rode biet / jus van groente / geschaafde pecorino
Coquille St. Jacques 27 ** 6 gangen
Geroosterde coquille / Zeeuws zeekraal / kokkels van de Wadden / oesterblad / schuim van pandanrijst / structuur van pandanrijst
Gemarineerde eendenlever 25 *** 7 gangen
Terrine van gemarineerde eendenlever / tartelette van rozemarijn
met crème suisse van venkel / gekonfijte champagne rabarber en
kardemom / geschaafde venkel
Kalfslende 35
Gegrilde kalfslende / gestoofde kalfswang / gepofte cevenne ui
crème van gedroogde zoete aardappel (Hoshi-imo) / gel van sambai / saus van poivre long
Supplement terrine eendenlever 12,00
Dessert Deschamps 12
Frambozenslof / mousse van framboos met vulling van ruby chocolade en verveinne / chiboust van kwark en basilicum / yoghurt-honing ijs
Koffie met Friandises 12
Chocolade Dessert 19
Parfait van chocolade gerold in een crumble van gekarameliseerde witte chocolade / mousse van Bailey’s en chocolade zoen van chocolade en Butterscotch / bonbon van chocolade en pinda’s
Chocolade i.p.v. Dessert Deschamps supplement 7
Kaas 19 **** 8 gangen
* Kaas i.p.v. dessert supplement 7
Per glas 9
Per half glas 5
Per 1/3 glas 3
4 Gangen 75
**Al onze gerechten kunnen meerdere allergenen bevatten. Indien u ergens allergisch voor bent verzoeken wij u dit vooraf aan ons kenbaar te maken.