LUNCH / MENU DESCHAMPS
A LA CARTE

Lunch

Op woensdag, donderdag en de vrijdag zijn wij geopend voor de Lunch.
Ontvangst tussen 12.00 en 14.00 uur
Einde Lunch 17.00 uur
Tijdens de Lunch voeren wij dezelfde kaart als s'avonds maar begint het Menu s'middags bij 3 gangen a 49,50.

Menu

Bij het samenstellen van de a la carte gerechten en het menu Deschamps wordt voortdurend ingespeeld op seizoen- en streekgebonden producten.

Menu "Deschamps"

Vernoemd naar onze chef-kok Huub van der Velden, is een verrassend markt menu geserveerd vanaf vier gangen. Het menu, aangevuld met amuses, geven tezamen een uitstekende indruk van de diversiteit aan smaken die onze keuken rijk is. Het menu wisselt voortdurend van samenstelling gelet op het aanbod op de markt.

Menu "Deschamps"

4 gangen 63

5 gangen 75 *

6 gangen 88 **

7 gangen 102 ***

8 gangen 125 ****

(Indien u binnen het menu het dessert vervangt voor kaas rekenen wij een supplement van 7,00)

Bij het Menu Deschamps of a la Carte kunnen wij voor de liefhebber wij een passend wijnarrangement schenken.

  • Per glas 9
  • Per 1/2 glas 5
  • Per 1/3 glas (bob) 3

MENU DESCHAMPS / A LA CARTE

MENU DESCHAMPS
Het Menu is vernoemd naar onze chef-kok Huub van der Velden. De combinatie van de verschillende gerechten geven een uitstekende indruk van de diversiteit aan smaken en technieken die onze keuken rijk is. Het menu wisselt voortdurend van samenstelling gelet op het aanbod op de markt van seizoen producten.

Zeeduivel 23
Tartaar van gegrilde courgette / gepekelde waarna zacht gegaarde zeeduivel / piment espelette / Caesar crème van sardine en piave

Rogvleugel 23/34
Geroosterde Rogfilet / groentjes beurre blanc / crème van langoustine sjalotten bieten stroopje / Zeeuwse lamsore

Snoekbaars 23/34 (5 gangen)
Gebakken snoekbaarsmedaillon / gegrilde rugfilet / krokant van venkelzaad / romesco raviolo

Parelhoen 23/34 (6gangen)
Parelhoendij met citroen en daslook / witlof / Maltezer aardappel Sante gerookte Oosterschelde paling / jus van paling / falafel

Terrine van eendenlever 24 (7 gangen)
Pancake ’s met gevogelte crème / sjalotten gel / rilette van gekonfijte eendenbout / crème van augurk

Coquille St. Jacques 28 (8 gangen)
Gebakken coquille / zacht gegaard buikspek / macadamia noot / schorseneren / dressing van olijfolie en tosazu / gedroogde cepes reductie
Vanaf vijf gangen te bestellen per tafel, supplement menu 13

Kalfslende 34
Gegrilde Kuiskalfslende / samosa van ossenstaart en sambai / structuur van asperge / Iberico ham / crème van duinaardappel / jus van ossenstaart en morilles
Optioneel gebakken eendenlever supplement 11

Dessert Deschamps 10
Aardbeien bavarois / basilicum parfait / gemarineerde aardbeien / vlierbloesem spons / limoen witte chocoladecremeux / aardbeien chips / sesam tuille / aardbeien balsamico jus
Koffie met Friandises 12

Chocolade Dessert 17
Ruby chocolade met kwark, limoen en bosbes / bonbon van witte chocolade en whisky / melkchocolade met nougatine en chiboust van chocolade/ galettes van chocolade met zeezout Chocolade i.p.v. Dessert Deschamps supplement 7

Kaas 17
Kaas i.p.v. dessert supplement 7

Wijnarrangement

Per glas 9

Per half glas 5

Per 1/3 glas 3

Vegetarisch Menu

4 Gangen 58

**Al onze gerechten kunnen meerdere allergenen bevatten. Indien u ergens allergisch voor bent verzoeken wij u dit vooraf aan ons kenbaar te maken.