LUNCH / MENU DESCHAMPS
A LA CARTE

Lunch

Vanaf december zijn wij op de vrijdag weer geopend voor de lunch.
Ontvangst tussen 12.00 en 14.00 uur
Einde Lunch 17.00 uur
Tijdens de Lunch voeren wij dezelfde kaart als s'avonds maar begint het Menu s'middags bij 3 gangen a 60,00

Menu

Bij het samenstellen van de a la carte gerechten en het menu Deschamps wordt voortdurend ingespeeld op seizoen- en streekgebonden producten.

Menu "Deschamps"

Vernoemd naar onze chef-kok Huub van der Velden, is een verrassend markt menu geserveerd vanaf vier gangen. Het menu, aangevuld met amuses, geven tezamen een uitstekende indruk van de diversiteit aan smaken die onze keuken rijk is. Het menu wisselt voortdurend van samenstelling gelet op het aanbod op de markt.

Menu "Deschamps"

4 gangen 85,00

5 gangen 99,00 *

6 gangen 115,00 **

7 gangen 130,00 ***

8 gangen 140,00 ****

(Indien u binnen het menu het dessert vervangt voor kaas rekenen wij een supplement van 7,00)

Menu Deschamps 4 gangen Vegetarisch 80,00
* Wij serveren geen vegan menu

Bij het Menu Deschamps of a la Carte kunnen wij voor de liefhebber wij een passend wijnarrangement schenken.

  • Per glas 9..............Superior 15
  • Per 1/2 glas 5.......Superior 8,50
  • Per 1/3 glas (bob) 3

MENU DESCHAMPS / A LA CARTE

MENU DESCHAMPS
Het Menu is vernoemd naar onze chef-kok Huub van der Velden. De combinatie van de verschillende gerechten geven een uitstekende indruk van de diversiteit aan smaken en technieken die onze keuken rijk is. Het menu wisselt voortdurend van samenstelling gelet op het aanbod op de markt van seizoen producten.

Amuse

Tonijn 25
Sashimi van tonijn / bonbon van tonijn / cracker van sesam en zeewier
cannelloni van geroosterde paprika en knolselderij / samosa van groenten

Skrei 25/38
Gebakken Skrei / gegrilde Bretonse sardine / Jabara beurre blanc
tartaar van gele biet / schuim van sumak

Raviolo 25/35 * 5 gangen
Raviolo met crème van geroosterde wilde spinazie en mascarpone / cashewnoot geschaafde pecorino / jus van wijnzuurkool en gerookte olijfolie

Coquille St. Jacques 25 ** 6 gangen
Gebakken coquille / Italiaans spek “Guanciale”
hutspot van gele peen / structuur van sjalot en groente jus

Zeeuwse kokkels / saus van kokkelnage

Gemarineerde eendenlever 28 *** 7 gangen
Gemarineerde eendenlever / krokant van brickdeeg en kaneelfruit
crème van dadel, vijg en sinaasappel / kweepeer

Parelhoen 35
Sousvide gegaarde parelhoen waarna gebakken /
gegrilde parelhoendij / drumstick van gekonfijte parelhoendij
witlof “ham/kaas” / krokant van pommes gratin / jus van morilles
- Supplement gebakken eendenlever 15

Dessert Deschamps 12
Semifredo van Granny Smith / tonga karamel / Japonaise
van amandel en kokos / crème Anglaise van valse kaneel
en bloedsinaasappel
of
Koffie met Friandises 12

Chocolade Dessert 19
Ijs van Giandua chocolade en kokos / bonbon van witte chocolade en cassia / schuim van koffie met creme pattisier / nougatine crumble
mousse van gember en pure chocolade / rum baba
Chocolade i.p.v. Dessert Deschamps supplement 7

Kaas 19 **** 8 gangen
* Kaas i.p.v. dessert supplement 7

Wijnarrangement

Per glas 9.....Superior 15

Per half glas 5.....Superior 8,50

Per 1/3 glas 3

Vegetarisch Menu

4 Gangen 80
* wij serveren geen vegan menu

**Al onze gerechten kunnen meerdere allergenen bevatten. Indien u ergens allergisch voor bent verzoeken wij u dit vooraf aan ons kenbaar te maken.