LUNCH / MENU DESCHAMPS
A LA CARTE

Lunch

Op woensdag, donderdag en de vrijdag zijn wij geopend voor de Lunch.
Ontvangst tussen 12.00 en 14.00 uur
Einde Lunch 17.00 uur
Tijdens de Lunch voeren wij dezelfde kaart als s'avonds maar begint het Menu s'middags bij 3 gangen a 50,00
- Wegens personeels tekort zijn wij voorlopig een aantal woensdagen voor de lunch gesloten.

Menu

Bij het samenstellen van de a la carte gerechten en het menu Deschamps wordt voortdurend ingespeeld op seizoen- en streekgebonden producten.

Menu "Deschamps"

Vernoemd naar onze chef-kok Huub van der Velden, is een verrassend markt menu geserveerd vanaf vier gangen. Het menu, aangevuld met amuses, geven tezamen een uitstekende indruk van de diversiteit aan smaken die onze keuken rijk is. Het menu wisselt voortdurend van samenstelling gelet op het aanbod op de markt.

Menu "Deschamps"

4 gangen 70

5 gangen 82 *

6 gangen 94 **

7 gangen 106 ***

8 gangen 118 ****

(Indien u binnen het menu het dessert vervangt voor kaas rekenen wij een supplement van 7,00)

Menu Deschamps 4 gangen Vegetarisch 60

Bij het Menu Deschamps of a la Carte kunnen wij voor de liefhebber wij een passend wijnarrangement schenken.

  • Per glas 9
  • Per 1/2 glas 5
  • Per 1/3 glas (bob) 3

MENU DESCHAMPS / A LA CARTE

MENU DESCHAMPS
Het Menu is vernoemd naar onze chef-kok Huub van der Velden. De combinatie van de verschillende gerechten geven een uitstekende indruk van de diversiteit aan smaken en technieken die onze keuken rijk is. Het menu wisselt voortdurend van samenstelling gelet op het aanbod op de markt van seizoen producten.

Tongfilet 25
Zacht gegaarde tongfilet / Hollandse garnalen / mousse van pastinaak, dragon en mosterd / gemarineerde witte druiven en rode biet / zuurdesem crouton / chardonnay vinaigrette

Rogvleugel 25/35
Geroosterde rogvleugel gelakt met hoi-sin / gel van piment d’Espelette / crudite van rettich / geïmpregneerde komkommer / crumble van nori / jus van gebrande sjalot

Tortellini 23/34 * 5 gangen
Tortellini van “Cremeaux de Bourgogne” en koolrabi / structuur van olijven dressing van olijfolie en Smokehouse amandel / olie van notensla en pijnboompit / schuim van amandel en gedroogde cepes

Kalfswang 25 ** 6 gangen
Gebraiseerde kalfswang / diverse bereidingen van knolselderij
jus van zuurkool
Supplement gebakken kalfszwezerik 11,00

Gemarineerde eendenlever 25 *** 7 gangen
Terrine van gemarineerde eendenlever / tarte tatin van jonagold appel / structuur van duindoornbes / biet krokant

Hertenrug 35
Gebraden hertenrugfilet / zalvige crème van aardappel en trompet de la mort / lauwwarme paté van hert en pancetta / samosa van dadel en kweepeer / jus van veenbes

Kaas 17 **** 8 gangen
* Kaas i.p.v. dessert supplement 7

Dessert Deschamps 12
Karamel roomijs / Key West lime mousse / structuren van mango / crumble van kaneel / herfstblad van anijs / bonbon van kalamansi curd

Koffie met Friandises 12

Chocolade Dessert 17
Chocolademousse / gel van chocolade / Sacher cakeje / ruby stracciatella roomijs / structuur en gel van Franse abrikoos “Rouge du Roussillon
* Chocolade i.p.v. Dessert Deschamps supplement 7

Wijnarrangement

Per glas 9

Per half glas 5

Per 1/3 glas 3

Vegetarisch Menu

4 Gangen 60

**Al onze gerechten kunnen meerdere allergenen bevatten. Indien u ergens allergisch voor bent verzoeken wij u dit vooraf aan ons kenbaar te maken.