Menu

Bij het samenstellen van de a la carte gerechten en het menu Deschamps wordt voortdurend ingespeeld op seizoen- en streekgebonden producten.

Menu "Deschamps"

Vernoemd naar onze chef-kok Huub van der Velden, is een verrassend markt menu geserveerd vanaf vier gangen. Het menu, aangevuld met amuses, geven tezamen een uitstekende indruk van de diversiteit aan smaken die onze keuken rijk is. Het menu wisselt voortdurend van samenstelling gelet op het aanbod op de markt.

Menu "Deschamps"

4 gangen 62

5 gangen 75 *

6 gangen 88 **

7 gangen 102 ***

8 gangen 125 ****

(Indien u binnen het menu het dessert vervangt voor kaas rekenen wij een supplement van 7,00)

Bij het Menu Deschamps of a la Carte kunnen wij voor de liefhebber wij een passend wijnarrangement schenken.

  • Per glas 8 / Superieur arrangement 14
  • Per 1/2 5
  • Per bob 3

MENU DESCHAMPS / A LA CARTE

Sashimi en Ceviche van Zeeuwse Kingfish 22

Structuren van tomaat / yoghurt crème met chanponzu / nori wasabi

Gebakken Kabeljauwhaas 24/34

Gebakken langoustine / geïmpregneerde paksoi / Chinese kool met plakrijst en gewelde mosterd / Tom kha kai saus

Geroosterde Zeeduivel 34 *

Salame Montanaro Chianti / Venkelstructuur / Empanada van gestoomde makreel / Fenegriek saus

Gegrilde halve Kreeft 26 ****

Gegrilde kreeftstaart / gestoomde dumpling van Canner kreeft
gepocheerd henneneitje / hazelnoot / violet chips / asperges

Vanaf vijf gangen te bestellen per tafel supplement menu 13

Tartaar van Ossenhaas 23 **

Cilinder van Andijker muis / schuim van Piave / gemarineerde artisjok / balsamico uitjes

Gegrilde Kuiskalf lende 34

Gebraiseerde kalfswang / in sambai gepofte sjalot / crème van boswortel en gember / dragon jus
Optioneel gebakken eendenlever supplement 10

#Dessert Deschamps 10
Ananasbavarois / sorbet van mango en rode peper / verveine schuim / kokos crumble / passievrucht gel

Chocolade Dessert 17

Chocolade abrikozen mousse / warme chocolade sinaasappel madeleine / pure chocolade zeezout genache
pure chocolade sorbetijs / hazelnoot merengue / abrikozen gel
Chocolade i.p.v. Dessert Deschamps supplement 7

Gebakken eendenlever 17 ***

Tartelette met vlierbloesem / Champagne rabarber / geschaafde macadamia noot
Gebakken eendenlever i.p.v. Dessert Deschamps supplement 7

Kaas 17

Kaas i.p.v. dessert supplement 7

Wijnarrangement

Per glas 8 Superior 14

Per half glas 5 Superior 8

Per 1/3 glas 3

Vegetarisch Menu

4 Gangen 55

**Al onze gerechten kunnen meerdere allergenen bevattenLIndien u ergens allergisch voor bent verzoeken wij u dit vooraf aan ons kenbaar te maken.