Menu

Bij het samenstellen van de a la carte gerechten en het menu Deschamps wordt voortdurend ingespeeld op seizoen- en streekgebonden producten.

Menu "Deschamps"

Vernoemd naar onze chef-kok Huub van der Velden, is een verrassend markt menu geserveerd vanaf vier gangen. Het menu, aangevuld met amuses, geven tezamen een uitstekende indruk van de diversiteit aan smaken die onze keuken rijk is. Het menu wisselt voortdurend van samenstelling gelet op het aanbod op de markt.

Menu "Deschamps"

4 gangen 62

5 gangen 75 *

6 gangen 88 **

7 gangen 102 ***

8 gangen 125 ****

(Indien u binnen het menu het dessert vervangt voor kaas rekenen wij een supplement van 7,00)

Bij het Menu Deschamps of a la Carte kunnen wij voor de liefhebber wij een passend wijnarrangement schenken.

  • Per glas 8
  • Per 1/2 5
  • Per bob 3

MENU DESCHAMPS / A LA CARTE

Verse Makreel 22

Gebrande makreel en rilette van makreel / hollandse garnaal / artisjok / hangop met citroen / hazelnoot / bloemkool / miso foam

Gebakken Rogvleugel 22/34

Gerookte oosterschelde paling / lauwwarme sushi van chinese kool / zomer cantharellen / saus van gerookte paling / zeeuwse lamsoortjes

Raviolo & Joselito Iberico * 22/34

Noordzee Krab 28 ****

Cannelloni van krokante kikkererwt / salade noordzee krab en nicola aardappel granny smith geïmpregneerd met verse gember / red meat radijs / krabmayonaise / bonbon van hummus

Tartaar van Ossenhaas ** 23

Vers ingelegde augurk / achappam / strolghino di culatello / gepofte knoflookmayonaise / mousse van gevogelte

Gegrilde Kalfslende 34

Gegrilde kalfslende / gestoofde runderwang / prei cilinder / gepofte roscoff ui / crème van gebrande sjalot en rozemarijn / soufflé van bleu de wolvega
Optioneel gebakken eendenlever supplement 10

Dessert Deschamps 10

Bavarois Ceylon kaneel / gebrande marshmallow van pedro ximinez / gekarameliseerd jonagold appel / walnootroomijs / dadel crème / jus van het sap van de merlotdruif

Chocolade Dessert 17

Chocolade abrikozen mousse / warme chocolade sinaasappel madeleine / pure chocolade zeezout genache / pure chocolade sorbetijs / hazelnoot merengue / abrikozen gel
Chocolade i.p.v. Dessert Deschamps supplement 7

Gebakken eendenlever 17 ***

Spekkoek van chocolade en duindoornbes / sorbetijs van vijgen
Gebakken eendenlever i.p.v. Dessert Deschamps supplement 7

Kaas 17

Kaas i.p.v. dessert supplement 7

Wijnarrangement

Per glas 8

Per half glas 5

Per 1/3 glas 3

Vegetarisch Menu

4 Gangen 55

**Al onze gerechten kunnen meerdere allergenen bevattenLIndien u ergens allergisch voor bent verzoeken wij u dit vooraf aan ons kenbaar te maken.