Thuismenu voor de kerstdagen van Cheval Blanc

Velen van u staan tijdens de feestdagen zelf in de keuken om voor familie en vrienden een feestelijk kerstdiner op tafel te toveren. Wij weten als geen ander dat er dan vele uren besteed moeten worden aan inkopen en voorbereiding.

Ook dit jaar kan restaurant Cheval Blanc u ten aanzien van uw kerstmenu heel wat werk uit handen nemen omdat u deze bij ons kunt bestellen.
Wij bieden u een compleet kerstmenu (met eventueel bijpassende wijnen) voorzien van een duidelijke uitleg hoe de gerechten te bereiden en te presenteren.

*Indien u geen gebruik wilt maken van het gehele menu kunt u de gerechten natuurlijk ook los bestellen.

Dit thuismenu kunt u vrijdag 24 december, bij ons afhalen in het restaurant of wij kunnen het bij u thuis bezorgen binnen een straal van 5 km van ons restaurant (bezorgkosten: € 5,00 per bestelling).

Nadat u besteld heeft zullen wij u dit per e-mail bevestigen waarna wij u verzoeken 50% van het bedrag van uw bestelling vooraf over te maken. Hiermee is uw bestelling definitief geplaatst. Het resterende bedrag kunt u bij aflevering voldoen

Bestel online of Bel 023-5293173

KERSTMENU 2021

Amuse (4,50)
Ceviche van Oosterschelde Kingfish, crème van yoghurt en ponzu, krokant van gyoza, tomaat

Voorgerecht (12,50)
Gebraden tamme eendenborst gevuld met crème van trompet de la mort, gelakt met soja en abrikoos / tosti van brioche en confit de canard / bereidingen van pompoen

Tussengerecht 1 (17,50)
Medaillons van snoekbaars, sushi van Chinese kool en dille, gepofte waarna gegrilde knolselderij / saus van geroosterde rode paprika, kokos, en limoenblad

Tussengerecht 2 (17,50)
Gebraiseerde kalfswang / empanada van Norcia linzen en koolrabi / saus van grove mosterd

Soep (10,00 per liter)
Avenhornse zuurkoolsoep

Hoofdgerecht (30,00) * Vlees zelf bakken
Gebakken “Neerlands” hertenrugfilet of ossenhaas / crème van rode kool / hutspot in krokant brickdeeg / kletskop van oude Meije / jus van poivre long
Extra bij te bestellen: Supplement Gebakken eendenlever (10,00)

Kaas (12,50)
Selectie van binnen en buitenlandse kazen / Rijkenberg’s notenbrood / vijgenjam

Dessert (10,00)
Bavarois van melkchocolade en Vlielandse veenbes / witte chocolade roomijs met roze peper / lauwwarme veenbes moelleux

MENU'S
3 GANGEN MENU 45,00
Voor / Hoofd / Dessert
4 GANGEN MENU 60,00
Voor / Tusssen 1 of 2 / Hoofd / Dessert
5 GANGEN MENU 75,00
Voor / Tussen 1 / Tussen 2 / Hoofd / Dessert
6 GANGEN MENU 85,00
Voor / Tussen 1 / Tussen 2 / Hoofd / Kaas / Dessert

Diverse mogelijkheden om uw diner mee uit te breiden:

  • Gerookte Bawykov Zalm (9,00 per 100 gram)
  • Zeeuwse oesters (6 stuks 15,00)
  • Verse Baguette met boter en kappertjesmayonaise ( 7,50)
  • Gebakken eendenlever (10,00)
  • Groene salade 3 a 4 pers. (9,00)
  • Ovenkrieltjes (250 gram 4 pers. 6,00)
  • Gestoofde peertjes (6,00)
  • Friandises per twee personen 8 stuks (13,00)
  • Scroppino (7,50 pp te bestellen per 2 personen) Citroenijs / Wodka / Prosecco kant en klaar 150 ml pp
  • Huisgemaakte Limoncello (0,25 ltr 12,50)
  • Diverse Wijnen (vanaf 9,50)