Thuismenu voor de kerstdagen van Cheval Blanc

Velen van u staan tijdens de feestdagen zelf in de keuken om voor familie en vrienden een feestelijk kerstdiner op tafel te toveren. Wij weten als geen ander dat er dan vele uren besteed moeten worden aan inkopen en voorbereiding.
Ook dit jaar kan restaurant Cheval Blanc u ten aanzien van uw kerstmenu heel wat werk uit handen nemen omdat u deze bij ons kunt bestellen.
Wij bieden u een compleet kerstmenu (met eventueel bijpassende wijnen) voorzien van een duidelijke uitleg hoe de gerechten te bereiden en te presenteren.

Indien u geen gebruik wilt maken van het gehele menu kunt u de gerechten natuurlijk ook los bestellen.
Dit thuismenu kunt u dan Zaterdag 24 december bij ons afhalen in het restaurant of wij kunnen het bij u thuis bezorgen binnen een straal van 5 km van ons restaurant.
(bezorgkosten: € 5,00 per bestelling).
Nadat u besteld heeft zullen wij u dit per e-mail of telefonisch bevestigen waarna wij u verzoeken 50% van het bedrag van uw bestelling vooraf over te maken. Hiermee is uw bestelling definitief geplaatst. Het resterende bedrag kunt u bij aflevering voldoen.

Om zeker te zijn dat wij uw bestelling in behandeling zullen nemen en om teleurstelling te voorkomen dat het menu is uitverkocht kunt u een voorinschrijving doen door hieronder uw gegevens in te vullen.

 VANWEGEN EEN ROBOT MOET U DE VRAAG GOED BEANTWOORDEN ANDERS WORDT ER NIETS VERZONDEN.