Cheval Blanc

Menukaarten

A La Carte

Voorgerechten

Gillardeau oester

14,50

Rauw Naturel per 3 stuks

Gillardeau oester- Gillardeau oyster

18,50

Dressing van sjalot- olijfolie- chanponzu- look
Per 3 stuks

Coquille & NoordzeeKrab - Scallops & Krab

26,50

Opperdoes - gerookte amandel - appel - bindsla

Zeeduivel van de BBQ - monkfish

24,50

Filet americaine van wortel - sushi - olluco - furkake

Tartaar van Ossenhaas - Beef tartar

24,50

pompoen - zuurdesem - zilverui - kalfswang

Gebakken eendenlever - fried duck liver

27,50

Terrine met epoisse - kurozu vermont - veenbes Vlieland - kipkrokant - semi fredo

Hoofdgerechten

Snoekbaars - Fried pike

35,00

Gebakken snoekbaarsmedaillons - Zeeuwse mosselen - mossel nage

gebakken heilbotfilet - fried helibut

34,50

Gamba structuur - preicurry - fenegriek - boksoi - aardappel

gebakken parelhoen - Guinea fowl

34,50

Confit - trompet de morte - 2x witlof - eendenleverpoffertjes

Gebraden Hertenkalfsrug - Venison fillet

36,50

Met supplement gebakken eendenlever

46,50

Duindoornbes - hertenstoof - spruit BBQ - beluga linzen - rode kool

Desserts

Dessert Deschamps

10,00

Dagelijks wisselend dessert van de dessertkaart
*Indien u wilt afwijken van het menu dessert zal er een supplement berekend worden.

peer Crumble

14,50

granite - kaneelijs - vanille - cappucinoschuimpjes - pistache

Vijg

14,50

Honing - hazelnoot - lemoncurd - roze peper - witte chocola - port

Sinaasappel Parfait

14,50

Mascarpone - passievrucht - mango - citroen - dulce leche

After Eight

15,00

Chocolade- koffie- amaretto- mint- karnemelk

Koffie compleet

10,00

Koffie of thee naar keuze met 5 kleine zoete friandises.

Bijpassend glas dessertwijn

8,00

Vanaf: zie prijs.

Kaas

kaasplateau 3 soorten 12,50
kaasplateau 4 soorten 15,00
kaasplateau 5 soorten 17,50

Menu

Onze kaart bestaat uit een á la carte gedeelte en het Menu Deschamps. Bij het samenstellen van de a la carte gerechten en het menu Deschamps wordt voortdurend ingespeeld op seizoen- en streekgebonden producten.

Menu "Deschamps"

Vernoemd naar onze chef-kok Huub van der Velden, is een verrassend markt menu geserveerd vanaf vier gangen. Het menu, aangevuld met amuses, geven tezamen een uitstekende indruk van de diversiteit aan smaken die onze keuken rijk is. Het menu wisselt voortdurend van samenstelling gelet op het aanbod op de markt van seizoensproducten.

Menu "Deschamps"

Drie gangen

(2 gerechten – dessert)
€49,50

Vier gangen

(3 gerechten – dessert)
€62,50

Vijf gangen

(3 gerechten – kaas - dessert)
€72,50

Vijf gangenen Plus

(4 gerechten - dessert)
€77,50

Zes gangen

(4 gerechten – kaas – dessert)
€87,50

Zes gangen Plus

(5 gerechten – dessert)
€92,50

Zeven gangen

(5 gerechten – kaas – dessert)
€102,50

*(Indien u binnen het menu het dessert vervangt voor kaas rekenen wij een supplement van €5,00)

Het menu Deschamps zal u aan tafel verteld worden en voor de liefhebber schenken wij een passend wijnarrangement:

  • Per glas €8,00
  • Per 1/2 €5,00
  • Per bob €3,00

Menu compleet

Wat houdt dit Menu Deschamps Compleet precies in:

  • U dient vooraf te reserveren en aan te geven dat u gebruik wilt maken van dit arrangement
  • Wij ontvangen u met een bruisend aperitief
  • Serveren ons menu van de Chef "Deschamps" inclusief amuses
  • Schenken bij ieder gerecht een glas bijpassende wijn
  • Voorzien u van tafelwater
  • Sluiten af met koffie of thee met friandises
  • Voor kaas i.p.v. dessert rekenen wij € 5,00 supplement
  • Bij aanpassingen binnen menu kunnen wij een supplement berekenen
  • Voor de Bob berekenen wij een andere prijs

Menu Compleet 4 gangen €90,00
Menu Compleet 5 gangen €105,00
Menu Compleet 6 gangen €120,00

U kunt bij dit arrangement geen gebruikmaken van andere kortingakties of kadobonnen!

als u online reserveert vermeld dan in de opmerkingen dat u gebruik wilt maken van "Menu Deschamps Compleet".