Menukaarten

Voorgerechten

Gillardeau oester

14,50

Rauw Naturel per 3 stuks

  • Per half dozijn 26,50

Gillardeau oester

17,50

Dressing van sjalot- olijfolie- rode wijn azijn - look
Per 3 stuks

Coquille & NoordzeeKrab

24,50

Gebakken- Noordzee krab torellini- topinamboer- gerookte amandel- appel- doperwtscheuten

Snoekbaars

22,50

Licht gerookt en gebakken- asperge Brabantse wal- gamba- mosterd- chanponzu- algen kroepoek

Joselito Iberico Gran Reserva Jamon

26,50

Presa- artisjok- sorbet van gebakken tomaat- piave sable- groene olijf- macadamia noot

Terrine van Eendenlever

24,50

Pastinaak- duindoornbes- kuruzo vermont- kardamon- structuren van biet

Hoofdgerechten

Zeeduivel

32,50

Geroosterd- strolghino di culatello- mosterdzaadjes- chorizo krokant- rijstsouffle

Gebakken Rogvleugel

36,50

Canner kreeft- jus van tomaat- taco kikkererwt- spitskool- djeroek poeroet

Barberie Eend

32,50

Gebraden- jus gekarameliseerde boswortel- sesam- samosa van eendenbout

  • Met supplement gebakken eendenlever 10,00

Zeews Weidelam

34,50

Gebraden- gepofte cevenne ui- asperge Brabantse wal- daslook- zomerpostelein

Desserts

Dessert Deschamps

10,00

Dagelijks wisselend dessert van de dessertkaart
*Indien u wilt afwijken van het menu dessert zal er een supplement berekend worden.

Drop Dessert

14,50

Frantuma- salmiak- trekdrop- honing- steranijs- dragon

Rabarber

14,50

Champagne rabarber- vlierbloesem- yoghurt- citroen

Aardbei Dessert

14,50

Roomijs witte chocolade en advocaat- banketbakkersroom- aardbeienbonbon

Chocolade dessert

16,50

Chocolademousse met bruine rum - sorbetijs - genache - gel - pinda - cremeaux

Koffie compleet

10,00

Koffie of thee naar keuze met 5 kleine zoete friandises.

Bijpassend glas dessertwijn

8,00

Vanaf: zie prijs.

Kaas

kaasplateau 3 soorten 12,50
kaasplateau 4 soorten 15,00
kaasplateau 5 soorten 17,50

Menu

Onze kaart bestaat uit een á la carte gedeelte en het Menu Deschamps. Bij het samenstellen van de a la carte gerechten en het menu Deschamps wordt voortdurend ingespeeld op seizoen- en streekgebonden producten.

Menu "Deschamps"

Vernoemd naar onze chef-kok Huub van der Velden, is een verrassend markt menu geserveerd vanaf vier gangen. Het menu, aangevuld met amuses, geven tezamen een uitstekende indruk van de diversiteit aan smaken die onze keuken rijk is. Het menu wisselt voortdurend van samenstelling gelet op het aanbod op de markt van seizoensproducten.

Menu "Deschamps"

Drie gangen

(2 gerechten – dessert)
€49,50

Vier gangen

(3 gerechten – dessert)
€62,50

Vijf gangen

(3 gerechten – kaas - dessert)
€72,50

Vijf gangenen Plus

(4 gerechten - dessert)
€77,50

Zes gangen

(4 gerechten – kaas – dessert)
€87,50

Zes gangen Plus

(5 gerechten – dessert)
€92,50

Zeven gangen

(5 gerechten – kaas – dessert)
€102,50

*(Indien u binnen het menu het dessert vervangt voor kaas rekenen wij een supplement van €5,00)

Het menu Deschamps zal u aan tafel verteld worden en voor de liefhebber schenken wij een passend wijnarrangement:

  • Per glas €8,00
  • Per 1/2 €5,00
  • Per bob €3,00

Menu compleet

Wat houdt dit Menu Deschamps Compleet precies in:

  • U dient vooraf te reserveren en aan te geven dat u gebruik wilt maken van dit arrangement
  • Wij ontvangen u met een bruisend aperitief
  • Serveren ons menu van de Chef "Deschamps" inclusief amuses
  • Schenken bij ieder gerecht een glas bijpassende wijn
  • Voorzien u van tafelwater
  • Sluiten af met koffie of thee met friandises
  • Voor kaas i.p.v. dessert rekenen wij € 5,00 supplement
  • Bij aanpassingen binnen menu kunnen wij een supplement berekenen
  • Voor de Bob berekenen wij een andere prijs

Menu Compleet 4 gangen €90,00
Menu Compleet 5 gangen €105,00
Menu Compleet 6 gangen €120,00

U kunt bij dit arrangement geen gebruikmaken van andere kortingakties of kadobonnen!

als u online reserveert vermeld dan in de opmerkingen dat u gebruik wilt maken van "Menu Deschamps Compleet".